Als woningbouwcorporatie wilt u aantrekkelijke woningen bieden. Woningen die qua keuken, badkamer en toilet voldoen aan de eisen van deze tijd. En betaalbaar zijn.

Renoveren in één dag

Het vervangen van keukens of sanitair is ingrijpend. Bewoners zitten niet te wachten op een tijdelijke verhuizing. Ook voor u, als woningcorporatie, is tijdelijke uithuizing van uw huurders niet aantrekkelijk. Het is voor alle partijen beter als de keuken of het sanitair in slechts één dag worden vernieuwd. Want dat kan: met Faay Prefab Products! Dat bespaart veel ongemak én veel kosten.

Grootschalige renovatie,
nieuwbouw, verbouw

Onze prefab-badkamers, prefab-toiletten en prefab-keukens zijn de ideale oplossing bij grootschalige renovatie of verbouw. Maar ook bij grootschalige nieuwbouw bieden onze prefab-units vele voordelen. Wij bieden uitsluitend maatwerk, dus de prefab-units zijn perfect afgestemd op uw wensen, eisen, voorkeuren en budget. Qua inrichting en afwerking is alles mogelijk. Van zeer eenvoudig tot zeer comfortabel. Voor standaarddoelgroepen of speciale doelgroepen (starters, ouderen, mindervaliden). Plaatsen en aansluiten doen wij volgens ‘plug and play’: alles is direct gebruiksklaar. De uitstraling van onze prefab-oplossingen is niet van traditionele bouw te onderscheiden.

Kleinschalige renovatie: renovatiebadkamer

Voor kleinere renovatieprojecten bieden wij de renovatiebadkamer: een revolutionair concept om een badkamer in slechts één werkdag volledig te renoveren. Deze tijdsbesparing is mogelijk door de vernuftige werkwijze, in combinatie met speciaal ontwikkelde constructies en technieken. In één werkdag voorziet Faay Prefab Products de badkamer van een nieuwe waterdichte antislipvloer met naadloze plinten, nieuwe wanden met ingebouwde verwarming, een nieuw schimmelwerend plafond met ingebouwde verlichting en afzuiging, glazen douchewanden, en een modern badkamermeubel met kraan, spiegel en verlichting. Ook het leidingwerk is hierbij inbegrepen.

Vloeren, wanden en plafonds worden over de oude materialen heen geplaatst. Toch gaat er nauwelijks ruimte verloren, omdat onze materialen minimale dikten hebben. Wel bespaart dit seriematige renovatieconcept veel overlast. En veel arbeidsuren – dus kosten. Het resultaat: moderne, hygiënische badkamers tegen een lagere prijs. Maar wel van uitstekende kwaliteit.

Duurzame productie, duurzaam gebruik

Wij bouwen al uw prefab-oplossingen seriematig in onze eigen fabriek, op een duurzame manier. Ook hebben ze een lange levensduur dankzij de hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze probleemloos verplaatsbaar en herbruikbaar.