Het vervangen van sanitair of keukens/pantry’s geeft veel overlast voor de gebruikers. Of het nu gaat om uw bewoners, cliënten, medewerkers, leerlingen of gasten: niemand zit te wachten op overlast. Iedereen wil zijn activiteiten zo normaal mogelijk blijven uitvoeren. Dat begrijpt Faay Prefab Products als geen ander. Want ‘bouwen zonder overlast’ is de kern van ons prefab-concept!

Ingrijpende renovatie: prefab-unit (box-in-box)

Wij maken geavanceerde prefab-units (‘box-in-box’-concept) voor badkamers, toiletten en keukens. En voor alle denkbare combinaties daarvan. Geheel volgens uw specificaties maken wij het ontwerp, in nauwe samenwerking met u. Vervolgens bouwen wij de kant-en-klare units seriematig in onze eigen fabriek. Inclusief ingebouwde leidingen en elektra. Ten slotte worden ze als één geheel in de (ruw)bouw geplaatst. Dan is het alleen nog een kwestie van even aansluiten. Onze prefab-units zijn direct gebruiksklaar. En erg mooi: qua uitstraling zijn ze niet te onderscheiden van traditionele bouw. Het ‘box-in-box’-concept is vooral geschikt voor ingrijpende renovatieprojecten (en voor nieuwbouw). De unit moet namelijk als één geheel naar binnen kunnen.

Kleinschalige renovatie: prefab-renovatieconcept

Voor minder ingrijpend renoveren bieden wij het prefab-renovatieconcept. Voor badkamers, toiletten en keukens/pantry’s. Met dit verrassende concept vergt renoveren voortaan slechts één dag. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart. Wij werken het ontwerp uit en prefabriceren alle onderdelen in onze eigen fabriek. Vervolgens monteren en installeren wij alles ter plekke in slechts één werkdag, net als bij onze kant-en-klare units. Met een prachtig, duurzaam eindresultaat!

Op de renovatiedag zelf loopt alles gesmeerd. Onze vaste, gespecialiseerde ploeg voert alle werkzaamheden (demontage en montage) ter plaatse uit. Dit voorkomt het in- en uitlopen van allerlei verschillende vakdisciplines, zoals bij traditionele renovaties. Onze mensen brengen de geprefabriceerde elementen voor vloer, wanden en plafond aan. Dan worden de sanitair- of keukenelementen geplaatst en aangesloten. Daarna verzorgen zij de afmontage van ventilatie en elektra. Nog even afkitten, opruimen en schoonmaken – en klaar. De gebruikers kunnen dezelfde avond weer douchen of koken in een prachtige, duurzame nieuwe ruimte!

Dankzij ons prefab-renovatieconcept is tijdelijke uithuizing van uw gebruikers niet nodig. Dat bespaart niet alleen ongemak en overlast, maar ook kosten!