Prefab-shops

Supermarkten moeten voortdurend in beweging blijven. De wensen van de klant veranderen namelijk continu. Tegelijkertijd worden de hygiënevoorschriften steeds strikter. En dus moeten levensmiddelenafdelingen regelmatig worden verbouwd. Dat stelt supermarkten voor problemen: verbouwen en verkopen gaan niet samen. Het is dus zaak om zeer snel en toch degelijk te verbouwen, zodat uw winkels zo snel mogelijk weer open kunnen.

Nieuwe levensmiddelenafdeling direct gebruiksklaar

Faay Prefab Products heeft dé oplossing voor u: prefab-shops. U bepaalt wat u nodig heeft voor uw brood-, vlees- of groenteafdelingen. Wij bouwen de units exact volgens uw specificaties en huisstijl in onze eigen fabriek. Inclusief eventuele domotica. Daarna plaatsen wij de kant-en-klare units waterpas in uw winkels. Het aansluiten van elektra en waterleidingen is zo gebeurd: alle voorzieningen zijn ingebouwd in de vloer en wanden van de prefab-shop.
Onze prefab-shop is de snelste manier van (ver)bouwen. De shop is direct gebruiksklaar. En qua uitstraling niet te onderscheiden van traditionele bouw!

Optimale voedselveiligheid

Een ander voordeel van de prefab-shop is: optimale hygiëne. De vloer van de prefab-shop vormt één geheel met de wanden. Speciale holle plinten voorkomen ophoping van vuil en bacteriën. Ook kunt u kiezen voor zelfreinigende, bacteriedodende wanden. Alle oppervlakken zijn glad en strak vormgegeven, doordat wij de techniek onzichtbaar inbouwen. De prefab-shop is optimaal schoon te houden met minder (arbo-onvriendelijk) poetswerk en minder (milieuonvriendelijke) schoonmaakmiddelen.