Prefab-renovatieconcept

Wilt u als woningcorporatie het sanitair en/of de keukens van uw woningbestand vernieuwen? Maar wilt u uw huurders niet tijdelijk laten verhuizen? Dan biedt het prefab-renovatieconcept van Faay Prefab Products uitkomst. In slechts één werkdag renoveren wij elke ruimte. Met een zeer decoratief en hoogwaardig eindresultaat! De bewoners gaan een dag op stap, of gewoon naar hun werk. ’s Avonds kunnen ze direct koken of douchen in een prachtige, duurzame nieuwe ruimte!

Geprefabriceerd renoveren

Renoveren in één werkdag is niet mogelijk met traditionele bouwmethoden. Maar wel met ons prefab-concept voor badkamers, toiletten en keukens of pantry’s! Vooraf brengen wij samen uw wensen in kaart. Vervolgens werken wij het ontwerp uit en prefabriceren alle onderdelen in onze eigen fabriek. Elk onderdeel past gewoon door de (voor)deur, want ons prefab-renovatieconcept is speciaal ontwikkeld voor bestaande, bewoonde bouw.

Renoveren in één dag

Op de renovatiedag zelf loopt alles gesmeerd. Onze vaste, gespecialiseerde ploeg voert alle werkzaamheden (demontage en montage) ter plaatse uit. Dit voorkomt het in- en uitlopen van allerlei verschillende vakdisciplines, zoals bij conventionele renovatie. Onze mensen brengen de geprefabriceerde elementen voor vloer, wanden en plafond aan. Dan worden de sanitair- of keukenelementen geplaatst en aangesloten. Daarna verzorgen zij de afmontage van ventilatie en elektra. Nog even afkitten, opruimen en schoonmaken – en klaar.

Winstpunten prefab-renovatieconcept

Ons prefab-renovatieconcept staat garant voor duurzame, mooie resultaten en foutloze topkwaliteit. Zonder ongemak, zonder overlast en tegen lagere kosten!