Prefab-panelen

Zijn de wastafels in uw behuizing aan vervanging toe? Renoveren levert een prachtig eindresultaat op. Daar kijkt iedereen natuurlijk naar uit. Maar niet naar de verbouwingsoverlast: dat is vaak een struikelblok. Ook hiervoor heeft Faay Prefab Products de perfecte oplossing ontwikkeld: het prefab-wastafelpaneel. Hiermee creëert u in een handomdraai een decoratieve nieuwe wasgelegenheid. Prefab-wastafelpanelen zijn ideaal voor zorginstellingen, kantoren en scholen.

Kant-en-klaar maatwerk

Onze prefab-wastafelpanelen zijn 100% maatwerk, dus zo compleet als u wilt. Wij leveren de panelen kant-en-klaar. Met wastafel, kraan, spiegel, flexibele afvoer, stopcontact en verlichting. Alles wordt vervaardigd in onze eigen fabriek. Dat betekent optimale controle en een verantwoord productieproces. Plaatsen gebeurt volgens het  ‘plug and play’-principe: aansluiten, en klaar!

Multifunctioneel ‘plug and play’-concept

Onze prefab-panelen lenen zich ook voor vele andere doeleinden. Wij kunnen bijvoorbeeld ook prefab-toiletpanelen voor u maken. Of prefab-pantrypanelen. Of … wat u maar wilt. Want ons concept van ‘plug and play’-panelen is multifunctioneel en breed inzetbaar. Wat u ook zoekt, wij kunnen het voor u maken!

Voordelen bij renovatie, verbouw, nieuwbouw

  • De gebruikers hebben nauwelijks overlast tijdens de werkzaamheden. Onze prefab-panelen worden veel sneller geplaatst. En veel aangenamer: minder geluidshinder, minder stof, minder gruis
  • Snellere plaatsing betekent ook tijdwinst, dus lagere arbeidskosten.
  • Onze prefab-panelen zijn geheel uitneembaar. Dat is handig als u ze ooit wilt vervangen.
  • Onze prefab-panelen zijn duurzaam. Ze worden verantwoord geproduceerd. Ze hebben een lange levensduur. En u kunt ze probleemloos hergebruiken.

Onze ingenieuze prefab-panelen zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn uitermate geschikt voor renovatie en verbouw, maar ook voor nieuwbouw.