Prefab-units

Faay Prefab Products maakt geavanceerde prefab-units (‘box-in-box’-concept) voor badkamers, toiletten, keukens/pantry’s en shops. En voor alle denkbare combinaties daarvan. Geheel volgens uw specificaties maken wij het ontwerp, in nauwe samenwerking met u. Vervolgens bouwen wij de kant-en-klare units seriematig in onze eigen fabriek. Inclusief ingebouwde leidingen en elektra. Ten slotte worden ze als één geheel in de (ruw)bouw geplaatst. Dan is het alleen nog een kwestie van even aansluiten. Onze prefab-units zijn direct gebruiksklaar. En erg mooi: qua uitstraling zijn ze niet te onderscheiden van traditionele bouw.

Het ‘box-in-box’-concept is uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten (en ingrijpende renovatieprojecten). De unit moet namelijk als één geheel naar binnen kunnen.

Prefab-panelen

Daarnaast maken wij prefab-panelen. Ook hiervoor geldt: 100% maatwerk, dus zo compleet als u wilt. De prefab-panelen zijn op zichzelf staande eenheden met een specifieke functie. Bijvoorbeeld: wastafelpanelen, toiletpanelen of pantrypanelen. Alles wordt vervaardigd in onze eigen fabriek. Dat betekent optimale controle en een verantwoord productieproces.

Wij leveren de panelen kant-en-klaar. Een wastafelpaneel bijvoorbeeld omvat een wastafel, kraan, spiegel, flexibele afvoer, stopcontact en verlichting. Kortom, het paneel is helemaal compleet. Plaatsen gebeurt volgens het ‘plug and play’-principe: aansluiten, en klaar!

Onze ingenieuze prefab-panelen zijn van hoge kwaliteit. Het ‘plug and play’-concept is multifunctioneel en breed inzetbaar. Wat u ook zoekt, wij kunnen het voor u maken. Onze prefab-panelen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie en verbouw.