Het installeren van badkamers, toiletten, keukens/pantry’s en shops geeft altijd narigheid. Er zijn te veel disciplines bij betrokken. Met fouten, vertraging en faalkosten als gevolg, plus overlast voor de eindgebruikers. Ons totaalconcept ondervangt al die problemen. Wij bouwen elk prefab-product namelijk seriematig in onze eigen fabriek. Hierbij volgen wij exact uw specificaties. U krijgt dus precies wat u voor ogen had.

Topkwaliteit, tijdwinst, kostenbesparing, duurzaam

Het resultaat: een strakker gestroomlijnd bouwproces en een veel beter eindresultaat. De kwaliteit is hoger. Uw bouwproject is sneller gereed én zonder rompslomp. En de uiteindelijke prijs is (vergeleken met traditionele bouw) gelijk of zelfs lager. Wilt u in de toekomst (opnieuw) verbouwen? Geen probleem, want alle materialen kunnen worden gedemonteerd en hergebruikt. Ook voor duurzaam bouwen is Faay Prefab Products de beste keuze.

Tien jaar garantie

Na oplevering bieden onze prefab-oplossingen eveneens duidelijke voordelen. Wij geven maar liefst tien jaar garantie op de constructie. En wij staan altijd voor u klaar om onverhoopte problemen in eigen beheer op te lossen.