Glansrijke ISO Audits bij Faay!

Met trots kunnen wij u mededelen dat de ISO Audits (ISO 9001 en ISO 14001) bij Faay Prefab Products B.V. en Faay Vianen B.V dit jaar wederom succesvol zijn doorlopen.

Met het ISO 9001 certificering laten we zien dat het op een georganiseerde manier omgaan met kwaliteitsmanagement binnen de organisatie. Het ISO 14001-keurmerk geeft aan dat Faay Prefab Products en Faay Vianen over een milieumanagementsysteem beschikken en dat het voldoet aan wet- en regelgeving en het beheersing van milieurisico’s. Riskmanagement-expert Det Norske Veritas (DNV) voerde de ISO-audits uit.

Tijdens de audit werden verschillende medewerkers geïnterviewd over de processen in de onderneming en de rol die ze hierin spelen. Wij kunnen dit fantastische resultaat alleen bewerkstelligen doordat we organisatiebreed werken aan kwaliteit, het volgen van procedures, continuïteit en groei. We zijn wederom erg trots op dit resultaat!

Uiteraard is het werken aan een optimale bedrijfsvoering nooit afgerond. We blijven dus op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.